Skifer

å den valgte tagtype kan du vælge mellem disse 3 typer snefang:

  • Kulo Snefang / Kulo Tasa Snefang
  • Dansk Snefang
  • Københavner Snefang

Kulo Snefang

Dette er en ny type snefang, som både kan limes og skrues på taget. “Snefangs-koppen” er lavet af klar polycarbonat, som er UV-bestandig, og bliver ikke “skør” i kulde. Kulo snefanget er idéelt til “Gør Det Selv” manden, da montagen er ganske enkelt.

Dansk snefang

Dette snefang består af konsoller der monteres på taget. En skinne monteres på konsollerne, og mellemtapper der monteres på skinnen. Dette system leveres som varmgalvaniseret jern, men kan mod merpris leveres i alle RAL-farver.

Varmgalvaniseret
Skifer montage

Dansk Snefang til skifermontage. Konsollet monteres med maks 90 cm C/C. Konsollerne monteres på tagfladen ved gennemboring til fastgørelse i taglægterne. Hullerne blæses rene for støv og fyldes med tagfugemasse. EPDM gummipakning lægges over hullerne med fugemasse og konsollet fastskrues med franskeskruer. Skinnerne monteres på konsollerne med rustfri sætskrue og kontramøtrik i skinnen. Istappe/mellemtappe monteres på skinnen med sætskrue og kontramøtrik, pr. Ca 15 cm.

Snefangs højde:13 cm

Skinnelængde: ca 300 cm

Konsoller er forberedt til de mest gængse lægteafstande til skiffer. Ved boring i konsoller eller afkortning af skinner, skal emnet behandles med zinkspray i 2-3 lag efterfulgt af klar lak eller matchende farve.

Københavner snefang til indbygning

Snefanget består af konsoller der monteres pr maks. 60 cm, samtidig med montage af skifersten. Snefanget er 11 cm højt og er udført i varmgalvaniseret stål.

Konsoller fastgøres til taglægterne og skinnen føres igennem hullet i konsollerne.

Skinnelængde: 400 cm

Københavner snefang til montage på tagflade

Konsollerne monteres ved gennemboring af tagflade. Huller blæses rene for støv. Hullet fyldes med egnet tætnings fugemasse. EPDM gummipakning lægges i mellem konsol og tagflade og fransk skrue iskrues og spændes til.

Skinnen monteres igennem hullerne i konsollerne.

Skinnelængde: 400 cm

Konsolhøjde: 11 cm Gods: 5 mm Varmgalvaniseret.

l Kulo Tasa

Kulo Tasa monteres på samme måde som Kulo Sadel.

Den dog flad i bunden, og kan anvendes til flere forskellige tagtyper end Kulo Sadel.

Sådan ser Kulo snefanget ud efter 2,5 år. Det er umuligt at undgå alger.

Som det ses, er Kulo Snefanget næsten usynligt. Kulo Tasa er her monteret på taget parallelt med indkørslen. Kunden var træt af ikke at vide sig sikker på om de nu komme på arbejde, eller om de skulle starte morgenenmed at skovle sne.

  • Granbakkevej 31

  • 4295 Stenlille