Tagstensprofil ståltag

På den valgte tagtype kan du vælge mellem disse 2 typer snefang:

  • Kulo Tasa
  • Dansk Snefang

Kulo Snefang

Dette er en ny type snefang, som både kan limes og skrues på taget. “Snefangs-koppen” er lavet af klar polycarbonat, som er UV-bestandig, og bliver ikke “skør” i kulde. Kulo snefanget er idéelt til “Gør Det Selv” manden, da montagen er ganske enkelt.

Dansk snefang

Dette snefang består af konsoller der monteres på taget. En skinne monteres på konsollerne, og mellemtapper der monteres på skinnen. Dette system leveres som varmgalvaniseret jern, men kan mod merpris leveres i alle RAL-farver.

Dansk Snefang for stålpladetag eller fladt tag

Konsollet for stålpladetag har en flad sål med svagt opbuk. Soklen på konsollet er også bukket på 2 sider for optimal styrke. Montageafstand: ca 80 cm C/C.

Stålpladetaget forbores med Ø6 mm bor, tætnes med tagfugemasse og gummipakninger. Konsollet monteres med 2 stk franske skruer øverst på konsollet.

Skinnerne monteres på konsollerne og istappene/mellemtappene monteres efter behov eller profilerne på taget.

l Kulo Tasa

Kulo Tasa monteres på samme måde som Kulo Sadel.

Den dog flad i bunden, og kan anvendes til flere forskellige tagtyper end Kulo Sadel.

Sådan ser Kulo snefanget ud efter 2,5 år. Det er umuligt at undgå alger.

Som det ses, er Kulo Snefanget næsten usynligt. Kulo Tasa er her monteret på taget parallelt med indkørslen. Kunden var træt af ikke at vide sig sikker på om de nu komme på arbejde, eller om de skulle starte morgenenmed at skovle sne.

  • Granbakkevej 31

  • 4295 Stenlille